Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Tarieven

Intake + eerste consult ca. 90 min. € 75.00

Vervolgconsult

Consult ca. 50 min. € 55.00

Loopt een consult een kwartier uit, worden er € 10.00 extra berekend

Loopt een consult een half uur uit, worden er € 20.00 extra berekend

consult ca. 30 min. € 40.00

weegmoment ca. 25 min. € 20.-

Vergoedingen zorgverzekeraars 2020 klik hier


De behandelingen vallen onder reflexzonetherapie, natuurgeneeskundige consulten of alternatieve consulten. De consultkosten gaan niet van uw eigen risico af. De vergoeding van alternatieve zorg wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering en deze valt niet onder het eigen risico. Ook heeft u geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

Praktijk Laat je raken staat in de VGZ zorggids en is lid van de FAGT en RBCZ

Declaratiemogelijkheden : Alleen klachtengerichte behandelingen, die zich richten op acute en chronische ziekten, zowel lichamelijk als geestelijk, kunnen geheel of gedeeltelijk voor vergoeding in aanmerking komen, afhankelijk van de voorwaarden van uw zorgverzekeraar. Preventieve behandelingen komen niet voor vergoeding in aanmerking. Voor meer informatie raad ik u aan om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Het gaat hierbij om Alternatieve behandelingen.

Gemaakte afspraken dient uw 24 uur van te voren af te bellen. Bij niet tijdig afzeggen van de gemaakte afspraak en/of bij verhindering zonder kennisgeving, ben ik helaas genoodzaakt om de behandelkosten in rekening te brengen.

0