Verwenweekend voor jou! MEETIME

Ben jij ook zo toe aan een heerlijk weekend voor jezelf?

Even helemaal niets, geen kinderen, geen werk, geen mantelzorg, geen moeten, doorzetten, zorgen voor iedereen om je heen en alle ballen in de lucht houden om de klus te klaren?


Kom weer heerlijk op adem en ontspan in een prachtige omgeving, ( 15 km van Enschede ) waar er heerlijk voor je word gekookt, waar het even helemaal om jou gaat en waar je leert inzien wat jij wil en hoe je er voor kan zorgen dat je ook voor jezelf blijft zorgen en niet alleen voor de ander.


Helaas verliezen wij ons vaak in wat er van ons word verwacht en weten op een gegeven moment niet eens meer wat wij zelf graag zouden willen en wat ons gelukkig maakt.


Laat je voor een wekend heerlijk in de watten leggen en ontsnap 3 dagen aan wat je onrust en frustratie brengt. Laat je door een deskundige, natuurgeneeskundig therapeut en stresscounselor weer bij jezelf thuis laten komen.

Een weekend vol ontspanningsoefeningen, meditaties, mindfulness en voor al super inspirerende workshops over hoe je je leven makkelijker en leuker kan maken. Bovendien word je verwend met liefdevol bereide maltijden in een superleuke omgeving.

Ervaar hoe fijn het is met gelijkgezinden, in kleine groepen 6 tot 8 personen, bij elkaar te komen, waar je de ruimte en vrijheid krijgt om je uit te spreken en van elkaar te leren.

Misschien ken je iemand die dit ook verdient, een collega, vriendin of buurvrouw, meldt je gezellig met z’n tweeën aan.


Als je alleen komt, dan voel jij je snel thuis tussen gelijkgezinden, dus hoe dan ook, je bent altijd van harte welkom, en je zal je snel op je gemak voelen.


Miss het niet en meld je aan onder [email protected]

Data: Vrijdag 29-03-2019 t/m zondag 31-03-2019

Aanmelden kan tot zo. 10 maart 2019.


De kosten zijn voor dit weekend incl. alle maaltijden, koffie en thee, overnachting in een tweepersoons kamer, en workshops zijn:

€ 345.- p.p. voor een gedeelde kamer met een tweepersoonsbed en een gedeelde kamer en badkamer in de vakantiewoning.

€ 375.- p.p. voor een gedeelde kamer met twee bedden en een gedeelde douche in het hotel (direct naast de vakantiewoning)

€ 395.- p.p. voor een eenpersoonskamer in het hotel (direct naast de vakantiewoning)


Heb je vragen dan hoor ik het graag.

Vriendelijke groet, Elke Kobes, Natuurgeneeskundig therapeut,

Tel. 0614936730 of [email protected], www.natuurlijkbetervriezenveen.nl www.natuurlijkbetervriezenveen.nl